Creatie van tochten en routes

Wij creëren, speciaal voor u en vanuit uw verblijf (of vakantiecentrum, enz.), gepersonaliseerde tochten en/of routes voor uw gasten.

We hebben al een aantal gepersonaliseerde tochten en routes bedacht voor zeer verschillende opdrachtgevers. Onze waaier aan mogelijkheden is zeer uitgebreid: voettochten, fietstochten, toeristische routes met de wagen ‘schattentochten’, blote voeten uitstappen in de natuur, …

Naast de creatie van tochten / routes kunnen we ook, in de talen van uw keuze, ‘road-books’ creëren ter attentie van uw gasten of klanten, waarin de tocht / route duidelijk wordt beschreven. Wij zorgen voor het concept, het opstellen en de vertaling van de teksten, de illustraties, vormgeving… De ‘road books’ worden u geleverd in elektronische versie of gedrukte versie (op geplastificeerd papier, voor een gebruik onder alle mogelijke weersomstandigheden).

Onze specialiteit is en blijft de natuur, maar we kunnen ook tochten / routes ontwikkelen die meer bepaald gericht zijn op meer toeristische, culturele, historische… aspecten.

NIEUW
Voortaan kunnen we ook elektronische versies voor leestabletten (iPAD-type en andere) leveren voor de beschrijving van de tochten en/of routes.

Aarzel niet ons te contacteren om uw project te bespreken.

DELEN