Twee nieuwe uitgaves speciaal voor fietsers in de Baai van de Somme (Noord-Frankrijk):
> Het gidsboek ‘Fietsen in de Baai van de Somme’
> De ‘Fietskaart van de Baai van de Somme’

Op enkele uren rijden van Vlaanderen of Nederland biedt de Baai van de Somme een geweldige onverwachte bestemming aan alle liefhebbers van ruimte en natuur aan. De Baai van de Somme maakt deel van de zeer beperkte kring van de “mooiste baaien van de wereld”: ze is een ideale pleisterplaats, zowel voor een verlengd weekeinde als voor een langere vakantie. De kust zelf, met haar kliffen, uitgestrekte duinengebieden… maar ook het binnenland, rijk aan prachtige valleien bestrooid met vijvers en wilde moerasgebieden, zijn allemaal aantrekkelijke plaatsen te ontdekken, zonder de steden met hun rijk historisch verleden te vergeten.

De Baai van de Somme en de omringende streek weten ook de liefhebber van fietstochten aan te lokken. Weelderige landschappen, de eigenaardige sfeer van de kust, de grote open ruimtes van de baai, zowel de rustige dorpen en de schilderachtige stadjes waar het heerlijk is om gewoon te ontspannen of van de plaatselijke specialiteiten te genieten, hebben alles wat nodig is om een afwisselende cocktail van verrassingen en ontdekkingen te maken. Aan de natuurlijke, landschappelijke, historische en culturele schatten van de Baai van de Somme komt nog een meer en meer ontwikkelde infrastructuur bij, die bestemd is om liefhebbers van fietstochten te welkomen en hen goed beheerde en spannende routes – vaak afgelegen van het autoverkeer – aan te bieden.

Het gidsboek ‘Fietsen in de Baai van de Somme’ is een ware schat aan nuttige informatie voor fietsers. Het beschrijft een tiental afgebakende fietsroutes, die vaak worden beschouwd als ‘de beste fietsroutes in de streek van de Baai van de Somme, met de eigenschappen van elke route zowel technische details (lengte, hoogteverschillen, soorten wegen, enz.). Zo kunnen fietsers genieten van alle nodige inlichtingen om de routes uit te kiezen die het meest hun verwachtingen en voorkeur beantwoorden. Het gidsboek geeft eveneens allerlei info van toeristische aard over de baai, de natuur, de landschappen, de geschiedenis, enz.

Het gidsboek ‘Fietsen in de Baai van de Somme’ is de onmisbare aanvulling tot de ‘Fietskaart van de Baai van de Somme’ verwezenlijkt door Pierre Tavernier en uitgegeven door Uitgeverij SPORTOENA. De kaart neemt alle nuttige details voor fietsers op (zoals hoogteverschillen, de soorten wegen, het autoverkeer langs de routes…). De tien fietsroutes beschreven in het gidsboek zijn duidelijk te vinden op de kaart.

Samen maken het gidsboek ‘Fietsen in de Baai van de Somme’ en de ‘Fietskaart van de Baai van de Somme’ de onmisbare troef om van elke fietsvakantie in de Baai van de Somme een succes te maken. Fietsen in de Baai van de Somme was nooit zo eenvoudig!

Het gidsboek:
‘Fietsen in de Baai van de Somme’
10 fietstochten in de Baai van de Somme en de vallei van de Somme
Een nieuwe uitgave van Gidsenbureau vzw.

De kaart:
‘Fietskaart van de Baai van de Somme’
Kaart Nr 37 ‘Baie & vallée de la Somme’
Een uitgave van UItgeverij SPORTOENA.

De kaart maakt deel van de reeks ‘Pierre Tavernier Series’, een reeks fietskaarten die speciaal voor fietsers werden opgesteld: de hoogteverschillen worden duidelijk opgenomen, de verkeerswegen (wegen, straten, landbouwwegen, enz.) worden van elkaar onderscheiden volgens criteria bestemd tot fietsers (drukte van het autoverkeer) en er worden allerlei inlichtingen vermeld die nuttig voor fietsers kunnen zijn en die vaak niet voorkomen op de ‘traditionele’ kaarten.

In de praktijk: hoe de gids verkrijgen?

De twee publicaties (gidsboek + kaart) zijn uitsluitend bij de respectieve uitgevers te verkrijgen.

Gidsboek ‘Fietsen in de Baai van de Somme’

Je kan eenvoudig bestellen: je stuurt ons gewoon een e-mail met de bestelling en stort het overeenkomstige bedrag op onze bankrekening. We zullen jouw e-mailadres zowel jouw postadres nodig hebben om de document te kunnen opsturen. Normaal gezien wordt de bestelling verzorgd binnen de twee à drie dagen na de bestelling. Het gidsboek wordt per e-mail opgestuurd, onder de vorm van een ‘gepersonaliseerd’ pdf-document.

Hoe bestellen?

Je stuurt eenvoudig een e-mail naar publications@guidesoffice.eu, met vermelding van jouw e-mail adres + postadres (dit is nodig om jouw exemplaar te kunnen personaliseren).
Je stort het bedrag op onze bankrekening:
HANSE NATUR asbl
IBAN: LU72 0024 1912 2880 9200
BIC: BILLLULL

Het gidsboek ‘Fietsen in de Baai van de Somme’ kost € 12.50.

Kenmerken van de uitgave:
– 69 A4-bladzijden (wat overeenkomt met een ‘pocket’ uitgave van ongeveer 125 bladzijden)
– veel kleurillustraties
– schetskaarten voor alle beschreven fietsroutes

Uw persoonlijke gegevens worden nooit door Gidsenbureau gebruikt om later andere advertentie of promotionele aanbiedingen te sturen. Ze worden onder geen enkele omstandigheden aan derden doorgegeven. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van uw bestelling.

In de praktijk: hoe de kaart verkrijgen?
De twee publicaties (gidsboek + kaart) zijn uitsluitend bij de respectieve uitgevers te verkrijgen.

‘Fietskaart van de Baai van de Somme’

De kaart van Uitgeverij SPORTOENA kan online besteld worden (alhoewel ze ook beschikbaar is bij gespecialiseerde handelszaken in België en de Nederlanden). Bestellen is zeer eenvoudig.

Hoe te bestellen ?

Je hoeft enkel het bedrag (aantal kaarten besteld) op de bankrekening van UItgeverij SPORTOENA over te schrijven:

Uitgeverij SPORTOENA
IBAN-nummer: BE78 0682 4365 0586
BIC-nummer: GKCCBEBB

Niet vergeten om in het vakje ‘communicatie’ het reeksnummer van de kaart (Nr 37), het gewenste aantal kaarten en jouw adresgegevens (verplicht om uw kaart met de post te kunnen opsturen!) te vermelden.
Je krijgt normaal gezien de kaart in de brievenbus binnen enkele werkdagen na de bestelling.

Verder wordt er ook gevraagd aan de Nederlandse fietsers om de bestelling via e-mail te bevestigen en duidelijk de adresgegevens en Nr van de fietskaart (Nr 37) te vermelden. Dit kan op fietskaarten.pierretavernier@gmail.com. Dit is omdat de banken bij een overschrijving de adresgegevens niet meer vermelden.

De fietskaart ‘Baie et vallée de la Somme’ is beschikbaar tegen € 10.95 + verzendingskosten (€ 1.50 voor België; € 2.00 voor andere landen).

Kenmerken van de kaart:
– kleurkaart
– gedrukt op beide zijden
– legende in verschillende talen waarvan het Nederlands
– afmetingen: ongeveeer 70 x 100 cm
– versterkte papier

Uw persoonlijke gegevens worden nooit gebruikt door Uitgeverij SPORTOENA om later andere advertentie of promotionele aanbiedingen te sturen. Ze worden onder geen enkele omstandigheden aan derden doorgegeven. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van uw bestelling.

Om de Inhoudstafel van het gidsboekje zowel enkele voorbeeldpagina’s te kunnen zien, click hier.

DELEN