Dit veelzijdige vakantieresort is een uitgelezen plek voor een gezinsvakantie in het hart van de Ardennen. Zowel op het domein zelf als in de ruime omgeving vind je een brede waaier aan ontspanningsmogelijkheden. Het zwemparadijs met glijbaan is een ware verademing na een intensieve dag vol activiteiten in de buitenlucht. Bovendien kregen grote delen van het resort een volledige make-over met een frisse en geslaagde styling als resultaat. Een (her)ontdekking meer dan waard!

250 kamers

Maaltijden: warm en koud ontbijtbuffet, ‘s avonds een 4 gangendiner (selfservice). Huiswijn, bier, frisdranken, water en koffie bij het diner. Kinderbuffet in het weekend en tijdens de schoolvakanties.

Sport en ontspanning: natuurexcursies en klimactiviteiten onder leiding van gidsen, overdekt zwemparadijs (25 m lang) met glijbaan, wildwaterbaan, waterval, apart kinderzwembad en bubbelbad (buiten de schoolvakanties is het zwembad gesloten op maandag en woensdagvoormiddag, badmuts verplicht). Fitness, sauna, multisport-terrein en petanque. Badminton tijdens de schoolvakanties. Tijdens de paasvakantie: touwparcours, rotsklimmen, deathride en tyrolienne

Met foto’s van https://www.allinmam.com

Animatie: ‘Fossie Club’ in het weekend en tijdens de schoolvakanties, avondanimatie met o.a. goochelaar, dansavond met DJ,…

Faciliteiten
brasserie/bar, à-la-carte restaurant, buffetrestaurant, kinderspeelruimte, speeltuintje en weide met ezels, geiten en pluimvee.
Nieuw in de tuin: ‘zen’-pleintje langs de Ourthe. Fietsenstalling.
Verzorgingsruimte voor baby’s. Lift. Biljart. Nieuwe panoramische wellness met Finse sauna, infraroodsauna, dampbad en relaxatieruimte. Schoonheidssalon, massage, yoga en aquagym. Fietsverhuur (Houffalize), kanovaren (La Roche) en vissen (Houffalize)
Privéparking

 

DELEN